Турското радио на България
Photobucket

неделя, 12 юни 2011 г.

Ердоган,след изборната си победа да наложи санкции на България:ПРЕБИТ Е ОХРАНИТЕЛЯ НА СОФИЙСКАТА ДЖАМИЯ !





Ердоган,след изборната си победа да наложи санкции на България:ПРЕБИТ Е ОХРАНИТЕЛЯ НА СОФИЙСКАТА ДЖАМИЯ !

:::

Пребито момче в двора на джамията

Неделя, 12 Юни 2011г. 14:06ч.

На 12.06.2011 година преди сутрешната молитва в Софийската джямия – Баня башъ, група неизвестни лица прескачат оградата, счупват стъклата на кабината на входа,разбиват вратите и проникват в нея.

В този момент пристига едно момче за молитва и се среща с вандалите. Нападнат и жестоко пребит, момчето остава просната по лице на входа. Малко по –късно пристигат и други мюсюлмани, намирайки го в безпомощно състояние обвян в кръв. Момчето веднага е откарано в Пирогов. Екипи на полицията огледа мястото и сне показания от свидетели. В момента тече разследване.
Тези актове на вандалски прояви продължат всекидневно. Какво трябва да се случи за да се спрат? Минути алармата на сота е била включена но не е имало реакция.
Момчето е изписано от Пирогов след направени шевове на устата.

http://genmuftibg.net / BgTimes.Net

:::

27-годишен мъж от охраната на софийската джамия е пострадал от побой

Още: Авторски снимки:Кадъ Сейфуллах Ефенди Джамия - град София,архитект:Мимар Синан,построена:1567 г. (Баня баши джамия - град София) ТУ...


12 юни 2011

София. 27-годишен мъж от охраната на софийската джамия е пострадал от побой. Сигнал за пострадало от нанесен побой лице е бил подаден около 5.00 часа в полицейско управление в София. Това съобщиха за Агенция „Фокус” от пресцентъра на МВР. Полицейски служители са установили пострадал 27-годишен мъж. Счупено е стъклото на кабината на охраната на джамията в София и е взломена входната врата на джамията.
Мъжът е прегледан в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов” и е бил освободен за домашно лечение. Повторен оглед е бил извършен в джамията по-късно през деня, като при него не са били установени липси от нея. Не са открити и надписи или разрушения, нанесени на мюсюлманския храм. Продължава работата на полицията за установяване на извършителя на нападението. Образувано е досъдебно производство.
От лечебното заведение казаха за „Фокус”, че в „Пирогов” рано сутринта е пристигнал бит мъж с нанесена контузия на носа и одрасквания по лицето. Пострадалият не е изпадал в кома. Той е бил прегледан от дежурните лекари и е бил освободен, след което е отишъл в районното управление, за да подаде жалба за случилото се.
Христина ДОБРЕВА

иаф / BgTimes.Net

Няма коментари:

Публикуване на коментар